вторник, 28 юни 2016 г.

Музикален талант с първа самостоятелна изява

Снимка: People of Sofia

Преди дни талантливата Цветина Рангелова имаше своята първа официална изява. Събитието се проведе в столичното кафене Checkpoint, като талантливата музикантка изпълни около 30 песни - както кавъри на популярни хитове, така и свои авторски композиции. И макар Цвети отдавна да не е непозната за публиката, всяко нейно изпълнение е грабващо, като че чуваш за първи път звука на китарата й.

Дори да не сте най-големите фенове на творчеството на Тейлър Суифт или Ед Шийрън, няма как да не почувствате как Цвети влага в своите интерпретации на песните частица от себе си и потапя слушателя в една история - нейният свят, нейните преживявания, нейната душа. Защото когато е на живо, е ИСТИНСКО! А най-истински се усетиха петте авторски парчета в сетлиста.

Чухме и най-новата песен на Цвети, озаглавена "When it ends". "Историята зад нея е умората,която човек изпитва ,когато прави правилното в грешния момент. И припевът си казва всичко - кажи ми кога ще свършии,кога очите ми най-сетне ще си починат. ", споделя авторката за песента.

В следващата песен "Something" усещаме как нещата се променят заради емоциите, докато "I'm so happy" противно на заглавието, разказва за невъзможната любов. Историята продължава с носталгичните пориви в "T-shirt", а "Wake me up" ни връща към мечтите, колкото и налудничави да ни се струват те.

Разбира се, концертът (или поне официалната част, защото след това чухме още) беше закрит с "Message in a bottle" - единственият засега студиен запис на изпълнителката. 

Съвсем скоро предстоят още поредица от участия, които ще обявим в "Олеговизъм". Ето и поканата, която отправя Цвети към всички почитатели на хубавата музика:

"Очаквам следващото гигче да е следващата неделя . Ще се опитам максимално да включвам все по-нови неща. Каня всички,които могат да слушат. И благодаря на всички, които дойдоха в истинския смисъл, очаквам вечерите през лятото да стават все по-красиви, Всички да заповядат!" 

А за финал, ви предлагам да чуете изпълнението на "When it ends" от изминалото участие на Цвети:


Няма коментари:

Публикуване на коментар