петък, 26 август 2016 г.

Дъ "Мешана скара" проджектТова барбекю от удивителни знаци, които реално са целите на този проект, този път организираме аз (Денис Олегов) и моята приятелка Мария Балева, а те самите са колкото простички, толкова и важни за съвременното общество – мотивация, обогатяване и социализация.

Любовта към книгите и писането при Мария започва от ранна детска възраст. Първоначално просто е рецитирала еднокуплетни авторски стихчета пред родителите си, а по-късно печели втори и трети места в няколко детски литературни конкурси в началното училище. Доста години след това тя се отдава на спорта и не пише активно, но днес заявява, че е " в ,,сериозна връзка“ с всяка една книга и със специалността си в Софийски университет ,,Библиотечно-информационни науки“ ".  Автор е на стихосбирката ,,Думи в буркани за зимата.“, която издава сама в началото на тази година. Имам десетки произведения из интернет пространството, проза и поезия, които самотни чакат авторката си да ги открие и прибере. Какво да ви кажа – мешана скара

За себе си няма да говоря, може да намерите представянето ми тук

Вдъхновени от темата ,,Книгоиздаването - бизнес или кауза“, която дискутирахме с ,,Отвъд кориците“ , чисто и просто ,,Мешана скара“ ще е новата ни книга (за Мария втора, за мен трета и 1/2), която в момента двамата съвместно подготвяме и която ще публикуваме за вас напълно безплатно, споделяйки мнението, че човек от всякакъв вид изкуство трябва да богатее предимно К-У-Л-Т-У-Р-Н-О!

Ще се постараем скоро частица от нас да достигне до вас, а дотогава следете страницата на "Отвъд кориците" и събитията на клуба. ;)

,,Вдъхновявайте и бъдете вдъхновение!“
Мария Балева и Денис Олегов

Няма коментари:

Публикуване на коментар