неделя, 27 ноември 2016 г.

Веселка Мега Стар: В Youtube се забавлявам, имам още по-голямо желание за клиповеИнтервю с баба Веселка? Някои от вас 100% ще си помислят, че си измислям. След като популярната ютубърка вече е активна и в социалните мрежи, тя се съгласи да даде интервю за "Олеговизъм" и да разкаже за своето творчество, известността си в интернет и, разбира се, новият Youtube канал Vesselka Mega Star. Ето какво сподели тя:


Как ти хрумна идеята да направиш свой Youtube канал?

Идеята съществуваше много години преди да направя акаунта, но по различни причини все отлагах. Канала го регистрирах в края на януари или или началото на февруари 2015 г. Направих го фън, за да си разнообразявам скучното пенсионерско ежедневие, от любопитсво и най-вече, за да споделям нещата, които ми харесват да правя, с други хора .

Имаше доста различи клипове - лекции, песни, тренировки. Какво те грабваше най-много в началото?

В самото начало по-скоро експериментирах, качвах различни неща и наблюдавах как реагират хората, но от всичко обичам най-вече да пея, да композирам и да създавам текстове за песни.

Първото ти качено видео беше "Хайде, джанъм, хопа". Разкажи ни малко за тази песен.

Хайде Джанъм е песен, която беше супер хит по време на моята младост, Първото ми видео обаче не беше Хади Джанъм ...бях качила видео, в което моята котка сдави една змия, второто беше клипче в което карам мотора си на задна гума...махнах ги, защото с мотора давах лош пример, не искам да насърчавам опасно каране , а с котката имаше прекалено много насилие

Кога разбра, че си известна? Как реагира на вълната от коментари за песента "Пачки по стотачки"?

В Търново съм известна много преди да стана известна в Youtube. Имам няколко издадени книги и редовно участвам в различни самодейни състави. Всъщност, известността ми не стана от един път, а беше един дълъг процес. Отностно "Пачки по стотачки", мога да коментирам коментарите в моя канал. Каналите на разни интернет тролове и нубове не ме интересуват. Същото се отнася и за публикации в жълти вестници, които търсят рейтинг на гърба на Баба Веселка. В моя канал болшинството от коментарите бяха положителни

А какво пишеш?

Стихотворения. Имам и един неиздаден роман. Но нека засега остане изненада.

А как ти дойдоха песни като "Хищна котка", "Домашна пантера"? Доста хора ги намериха за провокативни.

Текстовете наистина са леко провокативни, но и направени по един забавен и приятен начин. През лятото публикувах песни със забавено - закачлив текст с цел набиране на аудитория и създаване на фен база. Тъкмо бях подготвила няколко сериозни песни за качване и ...ми хакнаха канала.

Всички се зачудихме какво се беше случило с канала, ти сама видя разтревожените фенове. Новият канал ново предизвикателство ли е, всичко отначало да започне?

В новия канал  не започвам отначало. Всъщност, продължавам нещата от стария. Сега  вече имам огромен опит, рутина и още по голямо желание за работа.

А как се роди рап песента ти?

Рапът не беше моя идея, а желание на много мои фенове. Направих го, за да изпълня желанието им и за забавление, но определено не е моят стил на пеене. Дадох повод за хейт на моите  зложелатели, но и натрупах още по голяма популярност

Участва ли ти се в музикален формат? Например "България търси талант" или "Гласът на България"?

Честно казано, не, защото участието заради популярност е безсмислено. Аз съм достатъчно популярна и без да участвам в подобни формати. Да очакваме в някое подобно шоу да открият българската Адел е абсурдно. Подобно нещо не може да се случи.

Какво стана с идеята ти да караш мотор в центъра на София?

За да карам мотор в центъра на София, по-точно в района на НДК, трябва да получа разрешение от Столична община, защото това ще е обществено мероприятие с участието на много хора. Ще има стотици фенове които ще дойдат, тъй като съм обещала да презентирам събитието с видео преди осъществяването му. Подала съм нужните документи, но отговор няма.

Всъщност няколко чиновника ме мотаят, за да им платя подкуп. Сигурно си мислят, че получавам милиони от Youtube, но всъщност нищо не получавам. Не съм се отказала от идеята, но няма да е тази година.

Каква е Веселка Стар в реалния живот?

Ами много весела, позитивна, жизнерадостна бабичка, обичаща предизвикателства  и  най-вече геймър маниачка.

Какво да очакваме от ютуб канала ти?

Много нови неща, които ги нямаше в стария канал. Мисля да правя коментари по важни събития, които стават в страната, уроци по чужди езици (за начало по японски), сатира на някои мои стари клипове, много танков гейминг, както и много нови песни, този път и със сериозни текстове.Няма коментари:

Публикуване на коментар