неделя, 18 декември 2016 г.

2 години "Отвъд кориците"!


Преди точно две години станах част от началото на проекта, в който не спрях да влагам възможно най-много от себе си - литературният клуб "Отвъд кориците". Всичко тръгна от една идея на няколко 16-годишни хлапета, желаещи да създадат творческа среда за пишещите и четящите на тяхната възраст. Но с времето клубът прерасна в нещо много повече - дискутирахме на всякакви теми, излязохме на сцената, запознахме се с български поети и писатели, завързахме приятелства!

Имаше трудни моменти, имаше и паузи. Няма нищо лесно. Обаче когато всяко едно събитие носи нови познанства, усмивки и смисъл за всички нас, не желая да се отказвам, а напротив - да изграждам и допринасям. Всеки човек, дошъл на наше събитие, побеседвал с нас, протегнал ни ръка, ни показа, че трябва да продължим да се борим и да останем, каквито сме. Не сме единствени, но не искаме и да бъдем конкуренция. Имаме обща кауза с всички читателски и писателски обединения и протягаме ръка към всички творци и хора на изкуството!

През новата 2017 г. пожелавам на всички да бъдат вдъхновени, любознателни и преследващи мечтите си! Надявам се, че нашият литературен клуб ще прави все по-добри и по-интересни дискусии, срещи с автори и творчески вечери. Очаквайте нашето специално литературно четене, с което ще отбележим малкия си юбилей. 

И накрая, но не на последно място, искам да благодаря на всички, допринесли за развитието на "Отвъд кориците" - на Божидар Иванов, Енигма Лупус, Андриана Андреева, екипът на ABLE Mentor, нашите партньори от кафе-клуб "Влайкова", Столична библиотека и на всички вас, читатели, поети и писатели. Без вас клубът нямаше да съществува!

Няма коментари:

Публикуване на коментар