събота, 27 октомври 2018 г.

НОВ ПРОЕКТ: Аудио поезия (+ промо запис)

Снимка на Дэнис Олегов.

Скъпи приятели,

Бих искал да споделя с Вас намерението си да поставя начало на един нов проект - аудио поезия. Докато уча в Русия, за мен е трудно да се концентрирам върху написването на стихосбирка, още по-малко пък върху потенциалното промотиране на книга. Така че реших да ви представям нови творби по малко по-алтернативен начин. Мисля, че озвучаването на един текст му вдъхва съвсем нов живот и донася различно възприятие.

За тази цел възнамерявам да поканя свои приятели-творци, които се занимават с музика и да обединим усилия, като запълним атмосферата в една колаборация между композиция и стих. Така крайната цел е да направим нещо като аудио-албум, който да се разпространява безплатно и да достигне до хора, които поради една или друга причина, нямат възможност да четат книги на хартиен или електронен носител.

За да добиете престава какво точно ще е този проект, ето един такъв запис на стихотворението ми "Човекът с печални очи", което вие, скъпи читатели, харесахте много.Всеки трябва да има достъп до изкуство. Заедно можем!


Няма коментари:

Публикуване на коментар